Bär Lila för att visa ditt stöd för HBTQ-personer!

Idag bär vi lila!
Läs Felix Königs (ordförande RFSL Ungdom) artikel på qx.se. :)
Själv har jag inte så mycket lila i min garderob, men jag hittade en lila tröja och lila nagellack och örhängen med lila detaljer, yes, jag tar allt jag har. Samtidigt undrar jag varför jag har så lite lila, det är ju en fin färg. Hrm, :)
I alla fall, anledningen till varför vi ska ha lila på oss idag är pga visa att vi stödjer HBTQ personer. Kampanjen uppkom pga de självmord i USA som jag skrivit om i de senaste inläggen. Idag, den 27e Oktober är den svenska kampanjen, jag tror den i USA var förra veckan, men idag är det Sveriges tur. :) Till och med Qx.se har blivit lila dagen till ära. :)
Hoppas ni är fina i era lila kläder/smycken/sjalar/hattar/halsdukar/bälten etc. och glöm inte att berätta om någon undrar varför alla är så fina just idag. :)
/littleQ

President Obamas version på "It gets better"

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så är det mycket prat om de självmord bland HBTQ-ungdomar som skett i USA. Kanske är det inte lika prat om det här i Sverige, men det har fått mycket uppmärksamhet i USA (vilket jag tycker är jättebra). Förra videon jag la upp var ett tal från en politiker, denna video är ett tal från självaste President Barack Obama. :) Det gör mig så glad att se att det verkligen tas på allvar, jag undrar om McCain skulle gjort en liknande video... I think not.

Så här kommer videon där President Barack Obama talar till folket (well, Amerikanska folket, även om jag tänker att han säkert talar till alla egentligen)
/littleQ

Joel Burns till HBTQ ungdomar: "It gets better"

Det har inte blivit mycket till bloggande på sistone, men jag tänkte delge er en video som jag tycker att alla borde se, och själva dela med sig. Det är ett tal som framförs av politiker i USA som pratar om de många självmord bland HBT(Q) ungdomar den senaste tiden. Det finns även en artikel för er som vill läsa lite mer.
/littleQ

RSS 2.0