10 Argument MOT könsneutrala äktenskap

Läste ni titeln en extra gång? Det ser ut som littleQs blogg, men vad betyder då detta?!
Kära bloggläsare, ni läste rätt! Jag hittade faktiskt en lista på argument MOT könsneutrala äktenskap, ni kommer snart inse varför jag valde att lägga upp den här. :)
1.
Barn till homosexuella blir förstås också homosexuella, precis som heterosexuella föräldrar bara får heterosexuella barn.

2.
Homosexualitet är emot naturen. Svenskar ogillar allt onaturligt, som glasögon, silikonbröst och luftkonditionering.

3.
Att tillåta äktenskap för homosexuella är att uppmana folk att bli homosexuella, på samma sätt som folk blir långa av att umgås med långa människor.

4.
Om homosexuella får ingå äktenskap är nästa steg alla möjliga slags icke önskvärt beteende. Folk kanske till och med vill gifta sig med sina husdjur eftersom en hund har juridiska rättigheter och kan skriva under ett äktenskapsavtal.

5.
Heterosexuella äktenskap är giltiga eftersom en man och en kvinna kan skapa ett barn. Homosexuella, infertila eller äldre ska inte få gifta sig, eftersom världens barnhem inte är fulla än och vi behöver fler barn.

6.
Äktenskap för homosexuella har inget stöd i religionen. I en religiöst styrd stat som Sverige bygger hela landets värderingar på en enda religion, och det är därför har vi inte har religionsfrihet.

7.
Barn behöver en manlig och en kvinnlig förebild i hemmet. Av det skälet har vi lagar mot att barn växer upp med ensamstående föräldrar.

8.
Homosexuella äktenskap kommer att förändra vårt samhälles grundvalar. Vi kommer aldrig att kunna anpassa oss till nya sociala värderingar, liksom vi inte kunnat anpassa oss till bilar, tjänstesamhällets framväxt eller den ökade medellivslängden.

9.
Heterosexuella äktenskap har funnits länge och har inte förändrats det minsta. Det är fortfarande tillåtet för män att slå sina fruar, en gift kvinna är sin mans egendom och skilsmässor är olagliga.

10.
Heterosexuellas äktenskap kommer att förlora sitt värde om man tillåter homosexuella att gifta sig. Det kränker heligheten i i Britney Spears 55-timmars bara-på-skoj-äktenskap .

Listan kan ni hitta här, och tack till Cillit som gjorde listan. :)
Nu kan ni komma med en massa bra argument till alla som motsätter sig könsneutrala äktenskap, för de måste ju bara ändra åsikt efter så här bra argument!

/littleQ


God helg alla människor!

Oavsett om ni firar jul, någonting annat eller bara det att ni fått helg efter en lång veckas slitande på jobbet så vill jag önska er en GOD HELG! :)
Hoppas ni haft en trevlig ledighet och nu är redo för ännu en vecka innan Nyårsafton infaller. Har ni några nyårslöften för i år (eller hur blir det? För nästa år?) Tips på nyårslöften för er som önskar ha ett men har dålig fantasi.
* Komma ut till fler personer (eller komma ut för första gången)
* Bjuda in din partner på middag med familjen
* Ta med dig din partner på jobbfester
* Flörta mer ;)

Och det jag tycker är det absolut bästa tipsen till ett nyårslöfte är:
*Lev ditt liv precis som du vill oavsett vad andra människor tycker och tänker. :)
Hoppas ni får ett alldeles underbart decemberslut! Jag hoppas även att ni slipper gräl och att ni slipper höra släkten kalla din tjej/kille för "vän" och prata om din så kallade "fas".
Fred!
/littleQ

RSS 2.0