Let's call in queer to work

Homosexualitet är en sjukdom menar Nationaldemokraternas nämndeman Mattias Karlstrand på partiets hemsida. Artikeln, nämner även att Karlstrands kollega Sanna Hill inte vill kommentera huruvida förintelsen har ägd rum.
.
Finns det fortfarande människor som dessa? Jag må leva i en väldigt konstig värld just nu då jag har väldigt mycket kontakt med andra HBTQ personer och därför känns detta helt absurt! Det skulle det gjort annars också, men i andra kretsar kanske jag skulle mött på mer homofobi än i de kretsar jag umgås i nu och därmed kanske inte bli lika chockerad över ett sådant påstående.
.
Hade vi inte tagit bort sjukdomsförklaringen för homosexualitet typ år 1979? Hej Mattias, välkommen till den nya moderna världen i Sverige 2011, homosexualitet är INGEN sjukdom. Jaha, du tycker att det är ändå är det, men bara för att någon tycker att en chipspåse är lika nyttig som en morot betyder det ju inte att det faktiskt ÄR det...
.
Vad skulle denna Mattias Karlstrand tycka om detta när alla homosexuella ("liksom samtliga sexuella läggningar som förhindrar en normalkärnfamiljs bildning"), sjukskriver sig, som de gjorde förr i tiden för att protestera mot sjukdomsförklaringen? Skulle Sverige fungera? Skulle vi hamna i någon kris då väldigt många skulle sjukskriva sig "for life"? Svar ja, herr Karlstrand! Och vad skulle doktorn säga? Ja, du är ju homosexuell, så självklart ska du ha sjukdomsersättning, tillgång till handikapplats utanför varenda affär ("Det är förmodligen ett av de värsta handikappen, värre än att förlora en arm eller ett öga, eftersom en familj troligen är det högsta en människa kan önska sig.").
Vi är alltså 1. Sjuka, 2. Handikappade, 3. Oförmögna att skaffa en familj...
Fast vänta lite nu, vi ÄR ju förmögna att skaffa familj! :O Vilken chock det borde komma för dig Mattias, men du vet om att vi både kan adoptera och inseminera nu va? Även om det är lite si och så med hur det faktiskt fungerar i verkligheten. Allt man behöver är ju lite babyjuice, ett välkomnande ägg, en vänlig miljö och lite tur och vem som helst kan få ett barn.
.
Sen känner jag att jag måste kommentera kollegan Sanna Hills "inga kommentarer" också. Homosexuella blev ju även diskriminerade och dödade under förintelsen också, men det är väl inte främst mot de homosexuella som "inga kommentarer" är ett hån. Hur kan man inte ha en endaste kommentar till huruvida förintelsen ens har ägt rum?! Det är väl rätt så självklart att den faktiskt har det! Oavsett om man sympatiserar eller inte med att den gjorde det, så kan vi ju inte förneka att det faktiskt hände. Jösses, var var ni under typ hela eran skolgång? Gick ni aldrig i skolan och lärde er om sådana här saker som världskrigen och vem höll i eran sexualkunskap egentligen? Jag föreslår att Mattias kollar upp URs nya serie "Sexualkunskap" och Sanna kan ju antingen gå tillbaka till högstadiet eller läsa en av alla faktaböcker, biografier och filmer som gjorts som handlar om förintelsen.
/littleQ

RSS 2.0