Underkläder och popcorn i rumpan.

Varmt. Varmt. Varmt. 27° (ja, det är varmt) och jag hade tydligen helt glömt bort att man ska klä sig efter vädret för ut gick jag, med jeans, en trekvartsblus och kofta (KOFTA!!). Tur det att man kan ta av sig den iaf, skulle jag försökt gå på stan i underkläderna skulle jag nog fått en och annan blick och det skulle tisslas och tasslas i buskarna. ;)
Tur att jag behöll kläderna på med andra ord.
Annat, jo, anledningen till att jag gick in till stan idag var för att jag skulle träffa min tjej som tyvärr inte bor i samma stad just nu men som hade en ledig dag och kom för att hälsa på mig. :) Det var mysigt, vi låg i parken och jag höll på att avdunsta medans hon åt lite mat med vad gör man inte för att umgås med de man gillar? :)
På tal om det där med underkläder. Min syster hade en kompis när hon var liten som kom från, hrm, ett annat land och hon var muslim (vilket jag nämner för att jag tror det har med saken att göra) som ifrågasatte det här med att vi svenskar hade bikini på stranden med frågan: "Varför går ni inte runt med underkläder på stan då?" Enligt henne var det precis samma sak. Enligt alla svenskar jag känner, är det inte samma sak. Fast tanken är ju lustig, om det var så att det enligt våran kultur var helt okej att springa runt med trosor och BH när vi shoppar. Tänk dig en biosalong fylld med hud, hud, hud och färgglada plagg som täcker det viktigaste. Nej, det skulle nog inte vara så trevligt, popcorn som faller ner på stolen som man sedan råkar mosa med låret som sedan skaver och fastnar när man reser sig för då har det mosats och verkligen tryckts in i huden och lagt sig där för att mysa lite. Nej, då skulle ju folk springa runt med popcorn i baken och det skulle ju inte vara så värstans fräscht, fast å andra sidan så tycker jag inte att det är någon vidare bra idé att alla ska gå omkring med bara underkläderna heller, inte bara för popcornrumpornas skull. Fast det finns ju minst 2 positiva saker som skulle komma ur den kulturen. 1: Prova kläder skulle inte vara så jobbigt längre för man är ju redan avklädd. Fast å andra sidan, skulle man ens behöva prova kläder om det var så att alla ändå bara gick omkring i underkläderna... Tåls att tänkas på. 2: Man skulle få se att alla andra inte ser så perfekta ut som man tror eller så skulle alla gå runt och må sämre... Kanske det inte fanns någonting positivt med det där egentligen, någon som har erfarenheter av detta?
Nej, nu ska jag kolla om jag inte kan komma på något att göra. :)
Tjosan trosan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0