Folk som känner så starkt självhat borde gå i terapi.Valet 2010 var ett sorgligt val, det var valet då ett främlingsfientligt parti kom in i riksdagen med 5.7 %. Jag tänkte visa vad Sverigedemokraterna tycker om dig, du som läser min blogg och förmodligen är eller sympatiserar med HBTQ-personer.

"Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall "normaliseras"? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare." Björn Söder, Sverigedemokraterna (SD)
Här hittar du artikeln.

Grattis till alla oss HBT(och Q, men varför skulle SD veta någonting om Queers), vi är i deras ögon lika mycket värda som människor som har sex med små barn och oskyldiga djur. Någon som känner sig manad att börja fira genom att hoppa in i gaskammaren på direkten? Get the party started liksom.
.
Nu kanske ni tycker att det är självklart att inga HBTQ-personer röstar på SD. Tyvärr har ni fel.
SD har å andra sidan väldigt stort stöd från HBTQ-personer. Det var ju konstigt. Min fråga är varför?
En av anledningarna kan vara att vissa homosexuella ser muslimer som ett hot eftersom homosexualitet i muslimska länder ibland är olagligt, straffbart och kan kosta dig livet (genom dödsstraff) och att fler muslimer i Sverige skulle innebära att de fick mer inflytande.
.
Ändå har vi fler muslimer i Sverige idag än för 50 år sedan, och i Sverige är homosexualitet:
1. inte olagligt, 2. inte en sjukdom, 3. inte bestraffat med dödsstraff.
Vi har fler muslimer i Sverige idag och ändå så går det framåt för HBTQ-personers rättigheter.
Vi får gifta oss, adoptera, inseminera bland annat. Det är framsteg, med SD ökar risken att vi kommer stå still.
.
Det finns alltså HBTQ-personer som röstar på ett parti som tycker att HBTQ-personer är lika hemska som pedofiler. Beror det på att många HBTQ-personer mår psykiskt dåligt och därmed känner väldigt mycket självhat? Eller för att de inte orkar läsa på vad SD egentligen står för och därmed tror på saker som att muslimer skulle vara orsaken till att folk är homofobiska i Sverige.
Alla invandrare och HBTQ-personer som sympatiserar med Sverigedemokraterna bör gå i terapi för att bearbeta sitt självhat.
/littleQ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0